Bentobox

Vælg en madkasse i rustfrit stål hvis du gerne vil have en god og holdbar madkasse, som bevarer den autentiske smag fra det du fylder i den. Rustfrit stål er et sikkert og hygiejnisk materiale der er fri for kemi. At vælge en madkasse i rustfrit stål er et bæredygtigt valg som hjælper med at bevare vores planet.

Viser alle 4 resultater

Viser alle 4 resultater

Hvilken Bentobox skal jeg vælge?

Vores madkasser kommer i 4 forskellige størrelser, Small, Medium, Large og Grande. Alle har samme egenskaber, er læk-fri og har flytbart skillerum for nem tilpasning af indholdet i madkassen.

Bentobox Small har en kapacitet på 400 ml og er vores mindste Bentobox. Den anbefales primært til snacks eller et par rugbrødsmadder.

Bentobox Medium har en kapacitet på 800 ml og er vores bud på madkassen til børn i børnehaven og de mindste klasser. Den indeholder nemt et par rugbrødsmadder, en lille drikke youghurt nogle snacks m.v.

Bentobox Large har en kapacitet på 1.200 ml. Den dækker de flestes behov og har godt med plads til rugbrødsmadder, frugt, grønt og snacks.

Bentobox Grande har en kapacitet på hele 1.600 ml og er en perfekt madkasse til den sultne. Her er masser plads til alt hvad hjertet begærer, f.eks gårsdagens rester, en sandwich eller højtbelagt.

Hvorfor skal jeg vælge en madkasse i stål?

Rustfrit stål er et rent produkt som er fri for kemi. Det er nemt at rengøre og holder din mad godt beskyttet. Rustfrit stål holder i mange år fremover og er derfor godt for miljøet.

Kan jeres madkasser komme i opvaskemaskinen?

Ja, vores madkasser tåler opvaskemaskine, men lige som med alt andet rustfrit stål, skal du være opmærksom hvis der kommer flyverust fra andre ting.